En utflykt i bilder

Dag 7,

TITEL

Idag har jag gjort en härlig, spontan utflykt till såväl fots som på min trogna springare till cykel! Hade inga som helst planer för dagen och detta ledde till hur jag cyklade nästan 9 kilometer norr om gästhuset, efter att ha ätit en brunch ute och därefter tagit sikte på bergen långt borta i norr ^^ Dels för att jag ville återse området kring där jag gick i skola för 4½ å sedan, som ligger just norr om centrum, dels för att helt enkelt försöka ta mig upp på ett berg – vilket jag också lyckades med i slutändan! Till min stora förvåning eftersom timmarna bara flög iväg och jag inte trodde att jag skulle kunna hinna med någonting sådant innan det blev middagsdags.

För att summera vad jag spenderade min långa cykelutflykt och tillika onsdag på:

  • Hastigt centrumbesök för att leta efter anime-merchandise inne på en Animate-butik
  • Vandra igenom Teramachis inomhusgalleria
  • Cykla längsmed Kamo-floden tills cykelvägen tog slut
  • Besöka gallerian Qanat Rakuhoku
  • Vandra in i en stor lekpark
  • Gå genom ett tempelområde (Myoenji)
  • Finna en halvt dold liten bergsstig och ta mig upp på något berg, potentiellt Matsugasaki-nånting

Vackert väder med lagom mycket värme och lagom mycket svalka. Här är ett fotoalbum med bilder från dagen:

Kyoto 18:e april 2018

2018-04-18 22:10
Loading Google+ Comments ...