Det vita Kyoto

Dag 133,

Även om jag nu har en intressantare uppdatering planerad inför morgondagen, när jag och Jeremie tvunget behöver infinna oss på plats kl 8:30 för "modelljobbet" (jippi, gud vilken bra tid en söndag!), så måste jag bara få visa hur vackert Kyoto ser ut när det har snöat löjligt sällsynt mycket!

För igår gjorde det inte mycket annat än att just snöa. Det snöade klockan 6 när jag klev upp, klockan 9 när skolan startade, klockan 12:30 när lunchen påbörjades och klockan 16 när jag var på väg hem från gymmet. Men till sist så slutade det, när Kyoto väl var täckt av ett väldigt mjukt om än också blött täcke av vitt puder.

Jag personligen hann inte med att fånga allt det vackra på bild, men personalen på skola brukar vara flitiga på att fotografera när sådana här påfallande klimatförändringar uppstår och därför har jag laddat ner följande bilder från deras Facebook-sida, så att ni kan få uppleva samma utsikt kring campusområdet som jag själv gjorde igår:

Snön i Kyoto

Snön i Kyoto

Snön i Kyoto

Snön i Kyoto

Snön i Kyoto

Snön i Kyoto

Snön i Kyoto

fint såg det alltså ut igår, fredag :) Men idag har det mesta hunnit tina bort - fortfarande tillräckligt vitt överallt för att det ska kännas vintrigt, men man förstår ju också att våren vill ha bort allt det här kalla, blöta och det vill jag också :P För när jag kom hem till huset igår var det runt 12 grader varmt här inne... Så, igång med AC:n i såväl mitt rum som köket, koka upp varm choklad och sätta sig med värmefilten:

Kallt

För den observante som nu lägger märke till det röda papperet med ett hjärta på sig så kan jag meddela att detta inte är mer upphetsande än en present från gymmet :) Men en uppskattad sådan! Liksom detta som skedde i klassrummet tidigare på dagen:

Chokladdag

Tack till Ou-san som bjöd på detta ^^ Och tack till Sirada-san som hade smält blockchoklad hemma och hällt upp i fina små formar för att bjuda alla på ischoklad! :D Jag unnade mig både en och två smakbitar, till mångas stora förvåning eftersom de vet hur strikt jag är med godisätandet pga min träning. Men det var ju ändå Alla Hjärtans Dag, så varför inte.

Det var allt jag ville få sagt! Vi hörs igen imorgon när jag ska försöka komma med någon rolig uppdatering gällande de extremt märkliga kläderna som jag och Jeremie ska bära, om jag nu bara får tag på en eller två bilder av när vi bär dessa.

2014-02-15 15:25
Loading Google+ Comments ...