Fredagen som försvann

Dag 35,

Upp 06:20, iväg till skolan.
Snabb lunch 12:30, hem till Kohata.
Packa träningsväskan, ta tåget till gymmet 13:47.
Hem igen 17:05 för att värma middag, påbörja podcast-arbete.
Handla mjölk och frukt på den lokala livsmedelsbutiken 21:30, ta sig 30 minuters lugn och ro med mjölkté och kvällsmat.
Upptäck att klockan närmar sig 23, påbörja nästa blogginlägg.

Swish så var fredagen över. Det positiva med detta är ju ändå att helgen nu står härnäst på tur :P Får bara hoppas att den passerar något långsammare och i ett lugnare tempo, men det lär ju inte hända - när man har saker som man planerat att hinna med att få gjorda. Fast egentligen är jag nöjd om jag under de här två dagarna får sova mer än 7 timmar per natt, träna i lugn och ro mitt på dagen, samt ägna lite studier på ett café. Mycket mer än så behöver jag inte för att känna lugnet och att jag faktiskt har fritid. Det och kanske även en liten chokladbit eller dylikt, nu när det ändå är helg, och någon typ av sötsak kan nog komma att intas samtidigt som jag sitter på caféet och antingen ägnar tiden åt plugg eller att fortsätta läsa Warhammer-novellen Blood of Aenarion. Förmodligen en kombination av båda eftersom det är trevligt och väl behövligt med jämna pauser från studieböckerna :)

Jag skulle gärna ha bjudit på fler bilder än så här, men idag har jag framförallt fotat lite inför nästa podcast-avsnitt - vilket kommer att avhandla tågresandet som jag gör här i Kyoto! Så jag sparar det kollaget tills avsnittet kommer upp på söndag, så får ni idag nöja er med 1) att se mig iklädd en varm filt på morgonen, 2) bära ett svalkande linne mitt på dagen (på väg till gymmet), 3) en vacker blomma i området där jag parkerar cykeln, 4) dagens rejäla måltid på skolan - inför träningspasset, samt slutligen 5) en julgran som stod innanför dörrarna till det lokala apoteket!

Goddag, godkväll, godnatt ^^

PS. Jag kände igen vartenda kanji i dagens prov men förstod däremot inte riktigt formuleringen på fem av frågorna och utelämnade därför svaren helt (för stressad för att kunna ägna alltför mycket tid åt dem), så det blir likväl ingen fullpott den här gången (-_-)

Dagens bild 1

Dagens bild 2

Dagens bild 3

Dagens bild 4

Dagens bild 5

2013-11-08 23:04
Loading Google+ Comments ...