Hike i Kobe!

Dag 15,

Som ni vet hade jag ju någonting alldeles speciellt planerat igår, måndag, nämligen en hajk med ett par såväl japanska som västerländska människor!

För en tid sedan blev jag kontaktad av min vän Karin från studieperioden, som undrade om hon kunde få introducera mig för sin japanska vän Manabu - som i sin tur undrade ifall Karin hade några svenska vänner kvar i Japan. Manabu är nämligen väldigt förtjust i Sverige och har inte bara besökt landet, utan dessutom pluggat svenska på egen hand under 3 års tid! Därför vill han gärna träffa svenskar att prata samt umgås med :D

Så Karin nämnde mitt namn och sa att jag var på väg till landet för att semestra i just Kyoto :) Manabu visar sig vara väldigt intresserad av att fotvandra/hajka och bjöd därför med mig på just ett sådant äventyr i Kobe - tillsammans med ett gäng oerhört trevliga människor som också tycker att det är kul att få vandra runt uppför skogsbeklädda berg!

TITEL

Jag tog givetvis en hel drös med bilder under denna 4 timmar långa promenad, som sträckte sig cirka 5km, och här nedan har ni ett inbäddat album från Imgur som visar allting :D Istället för att jag ska försöka skriva någonting om varje bild och ni, framförallt, får sitta och scrolla i en halv evighet för att få se alla bilder! X)

Men jag ska nämna att det fanns en dansk korvkiosk när vi kom fram till Kobe, som hade just en dansk på plats! Ni ser både en och två bilder därifrån - en som jag själv tog och en som Hansen Bjarne, som ägaren hette, var kvick och glad på att ta och sedan posta på sin Facebook! :D Helglad karl som jag måste besöka igen och faktiskt äta hos den här gången!
Det ska också sägas att vi avslutade med att gå till en typisk onsen, japanskt badhus, men där kunde jag förstås inte fota så mycket 8) Och sedan blev det en bit supergod mat innan vi skiljdes åt! :)

Varsågoda - vandring i Kobe, Suma-"alperna" och Mt. Rokkou ^^

2015-10-13 19:20
Loading Google+ Comments ...