Promenad genom Osaka!

Dag 27,

TITEL Att se folk rasta ugglor är helt normalt! X)

Jag fortsätter att försöka komma ikapp med bloggen genom att idag beta av torsdagens tripp till Osaka! Inte för att jag kanske tog sådär jättemånga bilder eller ens vidare intressanta sådana, men ändå – det finns åtminstone någonting att titta på ;) Den bästa bilden är ändå den här ovan: av en tjej som gick omkring mitt i stan med en uggla på armen! Endast i Japan, verkligen XD

På tal om det så existerar faktiskt ett kombinerat uggle- och kattcafé här i Kyoto! Café och café, det är mer som en liten tropisk regnskog på en väldigt liten yta, där man har ugglorna i en avdelning och katterna i en annan – på två olika våningar som jag fattade det (och vad jag kunde se utifrån genom springor i väggarna). Lite sugen på att gå dit den här sista dagen, men, vädret är inte det bästa och jag tänkte ta det väldigt lugnt och bl.a packa min andra resväska (första blev färdigpackad igår!). Stället finns säkert kvar till nästa resa ^^

Nog pratat, här har ni albumet med Osaka-bilder! Glömde tyvärr helt bort att fota mig med Manabu när vi satt och snackade i 2 timmar (mestadels på svenska eftersom han är så sjukt bra på det!), men å andra sidan vet jag att Manabu inte är så mycket för att bli fotad, så det var väl lika bra att jag glömde ;) Vi tog iaf varsin dryck och satte oss i en av parkerna (bilderna på blommorna är från denna!), nära Kitahama, och njöt av den varma solen :D Det blåste dock sjukt mycket hela dagen och när solen väl försvann blev det ganska kallt (var kanske 19-20 grader i luften).

Osaka 2018

2018-04-07 10:30
Loading Google+ Comments ...