Tillbaka till Kohata och Uji

Dag 11,

Videoblogg! Vlogg! En uppdatering med video, helt enkelt! ^^ Ni finner självfallet en massa bilder här nedan från denna långa dag då jag har återbesökt mitt gamla bostadsområde Kohata samt även staden Uji - där jag registrerade mitt medborgarskap. Men dagens blogginlägg kommer i huvudsak att framföras genom följande närmare 1 timme långa videoklipp som berättar allt om vad jag har hittat på, sett och framförallt hur det gick att söka reda på det rara gamla paret som jag lärde känna genom deras ramenbutik för 1½ år sedan! :D

2015-10-09 22:30

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

Loading Google+ Comments ...