Vart tog bloggen vägen?

Ja vart tog bloggen vägen? Det kan man ju fråga sig. Jag ställer mig själv samma fråga :P Och jag har inget riktigt bra svar på det heller, plötsligt kunde jag bara inte komma åt min hemsida och efter en hel del problemsökande så står jag nu där även ni befinner er - på denna väldigt tomma sida...

Förhoppningsvis finns hela bloggen kvar någonstans och jag har bara gjort fel när jag nu försökte starta om servern. Chansen för detta är faktiskt ganska hög eftersom jag tyvärr inte har några som helst minnen av hur jag gjorde för att sparka igång min sida för drygt 2 år sedan, så när jag nu försökte göra om hela den proceduren tog jag förmodligen en annan väg denna gång.

Summa summarum: bloggen är för närvarande helt tom eftersom jag inte minns var någonstans på nätet som jag förvarar det gamla innehållet.

Jobbar så gott det går med att lyckas hitta åt alla gamla inlägg, men om inte annat får jag helt enkelt lägga in allting manuellt igen eftersom det naturligtvis även finns sparat på min dator! Detta kommer ju dock att ta ett tag eftersom jag har hunnit med lite drygt 150st blogginlägg under de här åren ;P Samt att alla datum som bloggen märker upp varje inlägg med, kommer misstämma med vad jag har skrivit... Meeen det blir åtminstone rätt datum längst ned i inlägget på grund av att jag faktiskt skrev såväl dag som tid varje gång jag bloggade! Puh, tacksamt att man tog sig den lilla extra tiden ^^

2015-11-01 10:05
Loading Google+ Comments ...