2 timmars träning - JA!

Dag 10,

ÅH MIN KROPP! OH LONG JOHNSON! Idag var det träningsdags på gymmet igen och eftersom jag som sagt bara kommer att gå dit en dag i veckan, så gäller det ju att maximera själva träningspasset - och genomföra ordentliga helkroppspass! Detta innebar 2 timmars hård, kontinuerlig träning som känns riktigt ordentligt just nu och än mer lär det väl kännas imorgon XD Gött att det säljs diverse energi- och träningstrycker i två automater inne på gymmet, säger jag bara, för jag behövde verkligen någonting stärkande halva passet igenom!

TITELVarm choklad (kakao, rättare sagt!) med en smörgås och bulle på Cafe Colorado!

Därefter tillät jag mig själv att få koppla av ordentligt genom att än en gång gå in på det närbelägna Cafe Colorado! Tog en klassisk sandwich med gott innehåll samt en helt sagolik bulle som hade smak av lönnsirap och ett par valnötter i sig! Och sedan drycken då... alltså, jag beställde en "hot cocoa" och det var precis vad jag fick också: varm kakaodryck! När killen bakom disken serverade mig den här fina koppen med vad som liknade varm choklad, så sa han att "socker och sked finns här framför dig", och jag undrade liksom varför jag skulle vilja sockra min choklad?? Den är väl tillräckligt sötad som den är? Men nej, faktiskt inte alls, eftersom det som sagt inte var just "varm choklad" som jag är van vid att få. Det var istället mycket riktigt kakao med mjölkskum och ännu mer kakao pudrat ovanpå detta! Åh gud så gott, kan jag ju säga. Jag får inte dricka det här för ofta känner jag, för då kommer vanlig varm choklad/oboy aldrig mer att vara sig likt X) Visst har jag väl gjort varm choklad av kakao tidigare också, men det har bara aldrig blivit fullt så här bra!

TITELDen ultragoda kakaokoppen som smakade ordentligt!

TITELYotsubato - nu i ett fint tygfodral!

Jag har förresten gjort på det här viset nu med min manga! Ett tygfodral att skydda boken med, både från att bli kantstött i väskan och smutsig på matställen :) Funderade på att köpa ett sådant fodral redan för 2 år sedan, men hittade ingen modell som kändes tillräckligt snygg. Men nu är jag himla nöjd! :D

Och förresten, Yotsuba i sitt esse kommer här:

TITELEn klassisk Yotsuba XD

Men när jag väl var färdig här så tog jag i varje fall mitt pick och pack (en väldigt stor och välfylld gymväska) och tog mig tillbaka hem till huset igen, för att få lasta av mig alla grejer och hänga handduken på tork. Därefter bar det iväg på cykel med min fina, japanska slungväska (se Kuzuha Mall för 1½ år sedan) eftersom vädret var så otroligt fint! Kände för att besöka två BOOK OFF bara för att få fönstershoppa lite, och potentiellt även plocka upp ytterligare en Yotsubato eller något intressant Game Gear-spel ^^

TITELNär man går omkring så här, oavsett väder, så får man sjukt många blickar på sig!

TITELEn BOOK OFF på andra sidan gatan! Den största som jag känner till i den här stan.

Det blev inga inköp, det blev det inte, men herregud vad mycket det fanns att titta på! Både konsoler, spel och manga. Som sagt, marknaden här är så stor att man inte kan förstå det ens när man står och blickar ut över alla hyllmeter!

TITELMeter efter meter...

TITEL...efter meter efter meter av både ny och begagnad manga, musik, film samt spel.

Efter typ 1-1½ timme vände jag på klacken eftersom jag började bli hungrig och suktade då efter ramen! Hade spanat in ett ställe via Google Maps som låg nära gästhuset, men tyvärr visade de sig ha stängt... Så jag tog fram mobilen igen och hittade då det här stället som låg typ 5 minuter bort!

TITEL* 大黒Ramen*

TITELEn stor skål med fläskköttsramen!

Och jävlar vilken stor skål med fläskkött med nudlar som jag fick! XD Jag valde faktiskt just den stora portionen, som kostade 53kr istället för 45kr, eftersom jag var så extremt hungrig och tänkte att kroppen behövde ordentlig påfyllning av mat efter träningen - mer än den där lilla smörgåsen och sötebrödet på Colorado! Det var gott, det var mycket mat, det var ett bra pris för en så stor portion! Lär komma hit igen, speciellt som jag fick med mig vad jag tror är en rabattcheck på 100 Yen (alltså 7kr) vid nästa besök 8) Smart för att få folk att vilja återvända!

Det var min dag det! Nu värker som sagt kroppen så jag ska lägga mig och spela lite 3DS, äta kvällsmat inom en timme och förmodligen går jag därefter och lägger mig senast 21:30. Har tänkt vara ute och springa tidigt på morgonen :)

Imorgon ska jag även återbesöka min gamla skola - tillsammans med en klasskompis som hört av sig, efter att ha sett mig posta på Facebook att jag befinner mig i Kyoto igen! :D Så det ska verkligen bli roligt! Och om det passar in tidsmässigt så kommer jag att spä på nostalgin ytterligare med ett besök i Kohata - kanske med lite mysig bergsvandring också eftersom jag börjar känna ett jättesug för det nu ^^

Tjingeling, har några bilder av staden här nedan!

2015-10-07 20:00

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

Loading Google+ Comments ...