Bergatrollet 2 (och Uji)

Dag 171,

Bergatrollet2

Idag är det än en gång dags att låta mig och min video tala! Bergatrollet: Återkomsten med inslag av Uji har nämligen spelats in under dagen :D

Och det blev en lång, lång video - dessutom med över 100st kompletterande bilder 8) Vill man ha den fulla upplevelsen ska man alltså djupdyka in i hela denna härlighet, men annars kan man ju även bara nöja sig med endera och fortfarande få ut mycket av hur min dag har sett ut!

Videon är dock inte tillgänglig ännu, tyvärr... Det kommer nämligen att ta ytterligare en timme för denna att bli färdigställd av min stackars påfrestade dator X) Därtill kommer därefter även YouTubes uppladdningprocess, så istället för att sitta här och vänta på bättre tider, tänker jag lägga mig och sova ett tag då jag är mäkta utmattad efter dagens 19.804 steg - som min mobil har räknat ihop!

Eftersom det dessutom blev så pass många bilder så gör jag som senast: laddar upp till ett virtuellt album på Imgur, men den här gången har jag faktiskt hittat åt en funktion för att kunna bädda in albumet i min blogg! Så varsågoda att börja bläddra direkt här på sidan :D Nu har ni ju dessutom någonting att göra i väntan på videon ;) Om man nu inte känner att det "spoilar" det roliga med att se allting i rörelse ;P

2014-03-25 22:05
Loading Google+ Comments ...