Kyoto genom andra ögon

Dag 18,

TITEL Bron till "andra sidan", där kyrkogården så symboliskt ligger placerad

Idag gick jag och australiensaren Millaa på en långpromenad som egentligen bara borde ha tagit kanske 1-2 timmar, för min egen del max 1 timme med mina långa och snabba kliv, eftersom vi endast skulle till ett närliggande tempelområde som heter Kennin-ji – typ 1,5 km bort. Men istället var vi borta närmare 4 timmar eftersom vi dels gjorde ett par ordentliga avstickare (mycket för att jag ville passa på att gå förbi ett par specifika platser längsmed vägen), dels hade ett väldigt långsamt promenadtempo, eller "strolling" som Millaa sa var den perfekta definitionen av vad vi hade gjort ^^

Men en annan stor anledning till varför så pass många timmar fortflöt var allt fotograferande som också skedde – med min mobilkamera, då Millaa inte kunde ta med sig sin egen mobil pga att den behövde ligga på laddning i gästhuset. Således fick jag agera fotograf och Millaa visade sig ha ett väldigt bra och fräckt sinne för vad som utgjorde ett bra motiv rent landskaps- och föremålsmässigt.
Så, dagens bilder visar därför ett Kyoto sett genom hans ögon och de blev så pass fina och var så intressanta – just vad som fick honom att stanna upp och säga "would you please take a picture of this?" – att jag såhär i efterhand kände att jag måste få dela med mig av dem här på min blogg!

Här har ni ett helt album att bläddra igenom:

Millaas Kyoto

Och här kommer ett par bonusbilder som är bara skräp i jämförelse, för att jag tog dem för eget nöje å utan någon som helst djup baktanke till dem XD

TITEL Borde verkligen inte gå in hit någonsin igen i framtiden, för jag går aldrig ut utan en shoppingpåse ;P

TITEL Jag erkänner mig ganska salig i detta ögonblick :3

TITEL Nu är nya Yotsubato släppt <3 Och jag har ju mitt exemplar bokat på Amazon – på väg hit till gästhuset med måndag som förväntat leveransdatum. Idag hade jag som synes kunnat köpa den nya mangan utan problem i ett helt random, vanligt snabbköp :P

TITEL Våfflans party och café *fnissar lite för sig självt ;)*

TITEL Går alltid att pressa in ett till nyckelringssmycke om man bara hittar något fint eller sött! ;D

2018-04-28 22:20
Loading Google+ Comments ...