Den (första) försenade videon

Dag 14,

God kväll på er alla!

Idag blev det en väldigt, väldigt ljummen dag på två sätt som är relaterade till varandra. Det var nämligen riktigt ljummet i luften när jag vaknade, och med ljummet så menar jag kvavt och äckligt :P Det var så pass hög luftfuktighet utomhus att när jag kom ut från livsmedelsbutiken Fresco kl 9:30, så började glasögonen imma igen X) Brukar vara betydligt mer van vid att det här händer när jag går in i en butik, men nu var det alltså så pass mycket svalare inomhus och så himla fuktigt ute att jag på två sekunder hade fått skygglappar vid kanterna på glasögonen -_-

När jag sedan hade kommit tillbaka till lägenheten, druckit lite morgonkaffe och pratat i drygt en timme med en av de inneboende här i huset, så började det regna... Riktigt tråkregna; på det där viset när det inte ösregnar rejält å man kan tänka ”Aja, skit i det då”, utan det är lite för mycket för att man ska vilja röra sig utomhus men ändå lite för lite för att det ska kännas bra att sitta inomhus. Så jag började spela lite på min 3DS för att vänta och se om något uppehåll skulle uppenbara sig, eller att det åtminstone kunde förvandlas till ett mer obetydligt duggregn.

Och då slog det mig. Mina hajkutflykter – de som jag har gjort på egen hand. Jag har ju faktiskt dessa videoklipp att redigera, nu när jag äntligen har införskaffat medel för att kunna överföra dem från kameran. Så jag satte mig ner och slängde ihop den första hajken – som jag gjorde i början av förra veckan, när jag vandrade mellan Kurama och Kibune. Sedan har jag ytterligare en att visa i form av Daimonji, där det blev desto längre partier filmade eftersom vägen var så pass kort som cirka 750m.

Men ja, här kommer nu vandringen från tisdagen den 27:e, när jag tog mig iväg till Kurama för att gå lite drygt 3,5km i såväl berg som på asfalt!

2016-10-03 22:15
Loading Google+ Comments ...