Videodags igen: Daimonji!

Dag 15,

Sådär, nu är jag ikapp med de videos som inväntade redigering! Tack vare att jag inte gjorde någonting särskilt här i Kyoto idag, då en ganska stor del av dagen upptogs av att förbereda sig inför ett träningspass, genomföra passet och därefter ta sig hem för att äta lunch.

Ni minns att jag gick uppför Daimonji för ett par dagar sedan? Samtidigt som jag även besökte Ginkakuji? Well, här kommer nu en video som visar väldigt mycket av den här sträckan uppför berget – samt den helt fantastiska utsikt över Kyoto som man får av att gå hit!

Imorgon har jag också ett träningspass inplanerat, denna gång tillsammans med Yuki. Men eftersom vi går till gymmet väldigt sent – efter Yukis lektioner – så har jag även gjort upp ett par planer under förmiddagen och eftermiddagen! Så, ni har att se fram emot en hel drös med bilder och förmodligen även något videoklipp :D

God natt, dags för en tidig kväll då jag är galet trött efter träningspasset!

2016-10-04 21:10
Loading Google+ Comments ...