Det oväntade bergatrollet (4)

Dag 18,

Osaka är uppskjutet tills imorgon! Det passade sig lite bättre så för Manabu, men dessutom fick jag ett svar från Andrew på morgonkvisten - som ursäktade att han inte svarat tidigare - om att det skulle passa jättebra för honom imorgon mitt på dagen! Så, jag kommer att åka in till Osaka typ 9:30 eller någonting sådant, besöka slottet, träffa Manabu vid 12 för att ta en fik på det svenska caféet Fågel Blå (på japanska "foogeru buroo") och därefter möter vi upp med Andrew mellan 13-14 någon gång :D

Idag var det ju dock ett så fantastiskt väder, med uppemot 26 grader mitt på dagen och strålande sol, att jag inte kunde sitta inomhus. Jag började med att sätta mig i köket och plugga men så kände jag att det här gick verkligen inte för sig - plugga kan jag göra senare, när jag väl har rört mig utomhus i 2-3 timmar, och då kan jag ju dessutom sitta på t.ex Starbucks uteservering istället för hemma ^^

TITELMysbutiken #1 finns nu officiellt i Kyoto <3

På väg till gud vet vart på cykeln så snubblade jag över den här fantastiska butiken och ja hörni, jag ville köpa allt som fanns här!!! X) Men efter gårdagens stora shopping-spree kunde jag verkligen inte tillåta mig själv att spendera ens en enda Yen här inne, utan nöjde mig med att titta och memorera vad som finns här. Kommer absolut att återvända :)

TITELBergatrollet högt uppe på berget ^^

Vad hände då egentligen denna soliga och härliga dag? Det ser ni på bilden här ovan. Efter att ha snubblat över den fantastiska Ghibli-butiken och därefter tagit en väldigt hastig sväng kring tempelgården Yasaka, så fann jag en ny "Kyoto Trail" att följa och denna ledde - till min extremt stora förtjusning - upp till ett berg.

Jag presenterar därför en ny video i form av Bergatrollet 4, blandat med allmänt Kyoto-strosande:

2015-10-16 23:05

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

TITEL

Loading Google+ Comments ...