Händige Herrn och midnattstimmen

Dag 29,

Försenad uppdatering? Ja. Trött i huvudet? Någorlunda. Trött i kroppen? Efter både gym och praktiskt hemarbete så - ja. Klockan började närma sig midnatt när det äntligen blev dags för mig att leka händige herrn och därav anledningen till denna sena uppdatering - som jag tänker hålla mycket kort eftersom jag för det första som sagt är en smula trött, med all rätt, och för det andra så känner jag inte att mitt rum har blivit helt komplett inför dagens inlägg.

Men det ser åtminstone inte längre ut på det här viset:

Kaoset

Och det är ju trevligt :P Efter att ha packat upp lådor...

Låduppackning

... skruvat skruvar...

Skruvar skruvas

...och byggt ihop grejer så har jag istället uppnått följande näst intill slutgiltiga resultat:

Nästan färdigt 1

Nästan färdigt 2

Och mer än så får ni inte se idag utan det är bara att vänta tills imorgon ^_____^ Men bara för att ni ska få mer än så här, lämnar jag er med matbilder på lite udon tempura som jag testade idag när jag passerade genom Kyoto Station efter dagens träningspass!

Matbilder 1

Matbilder 2

Matbilder 3

Matbilder 4

Godnatt!

2013-11-03 01:16
Loading Google+ Comments ...