Hajk mellan Kurama och Kibune!

Dag 8,

Eftersom det skulle bli ganska mulet idag men fortfarande vara varmt ute, bestämde jag mig redan igår kväll för att ta mig iväg på en ordentlig hajk längsmed någon vandringsled! Nu blev det dock ett betydligt bättre väder än mulet, men det hindrade mig förstås inte från att ändra mina planer ^^ Jag tänkte att min kropp borde klara utav lite sol idag eftersom jag mest bara höll mig inomhus igår.

Således var det meningen att bli ett videoinlägg av det hela, men jag har tydligen glömt USB-kabeln till videokameran hemma i Sverige, så det var ju tur att jag faktiskt även fotade en hel del! XD

TITEL Från Kurama till Kibune

Vandringsleden gick mellan Kurama och Kibune, lite drygt 3,5km lång, och här får ni nu ett helt album med 30+ bilder som visar hur jag tog mig från Demachiyanagi (dit jag cyklade) vidare till Kurama med tåg, för att därefter påbörja vandringen uppför berget och avsluta bergsvandringen med en 2km lång promenad längs en byväg för att komma till Kibuneguchi och där hoppa på ett tåg tillbaka till Demachiyanagi :) Väl tillbaka där åt jag min medtagna lunch och köpte även en supergod våffelglass som belöning, samt för att svalka mig i supervärmen ^^

Astrevligt var det, sjukt mysigt berg att vandra i och som ni kommer att kunna se på några av bilderna så var det även en populär vandringsled!

View post on imgur.com

2016-09-27 20:00

PS. Imorgon fyller jag år, så då blir det shopping och äta tårtbit(ar) 8)

Loading Google+ Comments ...