När snön föll

Dag 106

Så här såg det ut när jag vaknade i morse:

Snöbild 1

Och så här såg det ut vid 13-tiden ^^'

Snöbild 2

Men det var himla mysigt och roligt att få se lite snö här i Kyoto! Även om det nu inte är riktigt temperatur för att den ska kunna ligga kvar speciellt länge. Kalla vindar var det då som blåste och jag kunde tydligt se hur mycket människorna här frös när jag tog mig fram och åter mellan gymmet X)

Inte gör det då någonting gott för min näsa som fortsätter att vara snuvig! Men så länge som jag slipper halsont å influensa är jag nöjd, samt att jag faktiskt orkar med att vara på gymmet ;) Efter dagens träningspass smet jag in på ett bageri alldeles i närheten av lokalen och handlade lite fika där:

Fikabild

Russinbröd av två olika sorter. Det där stora matiga var så pass mättande att jag nöjde mig så och tog det andra med mig hem för kvällsfika istället ^^ Satt här en halvtimme och skrev ned veckans alla kanji i mobilen så att jag kan börja plugga dessa imorgon på tåget på väg till skolan.

Boom

På väg från bageriet in till stationen för att åka hem igen, passerade jag den här blomsterbutiken och jag tycker det är ett litet lustigt ordval att sätta "Boom" på en sådan butik, själv hade jag nog valt "Bloom" eftersom det känns mer passande men för all del - Boomande Blommor är väl roligt 8)

Mer fikabröd blev det för övrigt även igår, då var det verkligen "på riktigt" också eftersom det är främst på lördagar som jag verkligen unnar mig godsaker :D Detta blev inhandlat från bageriet nära tågstationen där jag bor:

Fikabröd

Riiiktigt goda godsaker ^^ Chokladkexen kommer dock från en kexlåda som jag handlade på snabbköpet. Den stora, välfyllda krämiga saken med russin i sig visade sig ha rom i krämen, men det smakar ju bra det i måttliga mängder :) Den tredje och sista "bakelsen" var typ som en väldigt kompakt sockerkakstopp. Mjölkté till detta kan jag lova satt himla bra ;D

Men ja, det har varit en jäkligt lugn helg i övrigt. Jag klev upp innan 7 igår för att sätta mig och fixa med läxan innan lunch, men höll mig bara hemma resten av dagen utan att egentligen hitta på någonting särskilt här. I fredags blev det filmkväll med Robert och Mark när vi såg The Dark Knight här hemma på TV:n som vi kopplat datorn till, och idag har jag som sagt inte gjort mycket mer än att tränat samt förberett veckans kanji :) Ikväll blir det till att sitta och spela 2-3 timmar med en gammal arbetspolare från El-giganten, vilket jag ser väldigt mycket fram emot då han å jag inte har hörts vid sedan jag flyttade hit! :D

En sista bild ska ni få: på någonting sött som satt fast på en killes väska när jag var på väg till gymmet 8)

Sötbild

Nu är det dags att påbörja middagen här! Ris å kyckling blir mumma för magen å musklerna efter träningspasset som varit :D

2014-01-19 17:30
Loading Google+ Comments ...