Nara och berget Wakakusa!

Dag 23,

Trööööött! Man börjar cykla iväg till gymmet kl 18 och är hemma 21:30. Wtf?? XD Men då tar det ju också en halvtimme att ta sig dit, jag spenderade 1 timme och 20 minuter på att träna med Yuki, det tar en halvtimme att ta sig hem igen och vi stannade dessutom till på ett snabbköp för att Yuki behövde få plocka upp lite mat att tillaga.

TITEL Berget Wakakusa

Men som om inte det var nog så är rubriken på detta inlägg kanske den största anledningen till att vara trött och utmattad! För idag tog jag mig heeela vägen till det supervackra Nara för att få bestiga Wakakusa – som jag ju filmade under eldfestivalen för typ 2½ år sedan, närmare bestämt i januari 2014! Ingen festival, eldande eller fyrverkerier denna gång, men däremot en 10 kilometer (!) lång hajktur för att ta sig från Naras tågstation in till parkområdet och därefter uppför berget och tillbaka till stationen igen!

Och allt detta har jag filmat ^^ Mycket nöje medan jag sover gott!

2016-10-12 22:00
Loading Google+ Comments ...