Kyoto City Zoo

Dag 16,

Denna onsdag gick precis som planerat! Nu ska ni få höra. När jag cyklade tillbaka hem från Daimonji och Ginkakuji förra veckan så lade jag märke till någonting längsmed vägen. Ett typ av ställe som jag inte har besökt på en halv evighet. Närmare bestämt: ett zoo!

TITEL Kyoto City Zoo

Jag tog mig dit lagom till öppningen för att slippa ha alltför mycket folk (framförallt grupper av barn) omkring mig och såväl filmande som fotade mitt besök :) Således har jag både en video och ett fotoalbum att dela med mig av idag!

Resten av dagen ägnades åt att besöka den fantastiska Studio Ghibli-butik som jag upptäckte förra året, lite studier nere på Dèlifrance, att spela Monster Hunter Generations och vänta ut regnet – som kom väldigt olämpligt när jag och Yuki hade bestämt träff på gymmet :P Men skam den som ger sig och den som väntar på något gott osv! Därav denna sena uppdatering också, för att jag inte infann mig på gymmet förrän strax efter kl 19 och vi lämnade byggnaden strax innan 21. Prestationen var åtminstone överraskande hög (matchande viljan), så jag kunde verkligen känna mig nöjd med passet! ^^ Nöjd var jag även över att vågen pekade på 73kg, vilket förvisso fortfarande är 1½ kg mindre än när jag lämnade Sverige, men 1kg mer än vad jag vägde när jag ställde mig på den vågen första gången >_>

Hursomhelst, det är verkligen dags att natta kudden för min del, så här kommer nu både video och album som visar upp Kyoto City Zoo!

View post on imgur.com

2016-10-05 22:40
Loading Google+ Comments ...