Mental och fysisk trötthet

Dag 4,

Idag tänkte jag inleda blogginlägget med att vrida klockan något längre tillbaka än vad jag brukar, närmare bestämt igår kväll och natt – när mina första tankar kring dagens inlägg började ta form och då hade projektnamnet ”Sömnlösa nattjävel” -_-

Igår kväll samt natt var nämligen inge vidare. Jag som har varit så glad över hur de första två nätterna gått så himla bra kontra fjolåret när jag led av grava sömnproblem, vilket ledde till att jag såväl köpte sömntabletter som Googlade fram avslappningsövningar. Och visst, sömntabletterna som blev över fick faktiskt följa med mig även på den här resan och jag har – i förebyggande syfte – knaprat dem under två nätter. Mest för att jag trodde att det skulle kunna gunga in kroppen i rätt dygnsrytm. Men igår natt visade det sig inte alls ha hjälpt, när jag struntade i att ta en tablett och därefter fann mig sömnlös till kl 03... På den tiden hann jag med att bli hungrig, misslyckas med min bästa avslappningsövning, samt ta en kort promenad utomhus. Därefter kunde kroppen äntligen erkänna sig trött, även om jag vaknade fler än en gång under de 4 timmar som jag sov.

Drygt var det, men jag hoppas i alla fall att min envist tidiga morgon bidrar till att det ska gå bättre i natt. Och jag tänker fortfarande hålla mig ifrån sömntabletterna, för jag vill verkligen inte att kroppen går och vänjer sig vid att jag knaprar dem.

Men som synes blev inte namnet på detta blogginlägg ”Sömnlösa nattjävel” utan någonting annat! För bortsett från den mentala utmattningen som jag kände när jag låg sömnlös, så har jag även fysiskt utmattat mig själv idag – som planerat! Tack vare Yuki här i gästhuset, som bjöd med mig att träna tillsammans på hans universitet :D Vilket vi gjord och det var riktigt skönt! Även denna aktivitet hoppas jag nu ska kunna bidra till bättre sömn i natt.

Har tyvärr inte mycket till bilder att erbjuda från detta eftersom man ju inte får fota inne på gym här i Japan och även om jag tog en bild på skåpen där jag bytte om (för att det var tomt på folk just då), så kände jag såhär i efterhand att det blev en ganska ospännande bild att visa :P

Så, här kommer istället ett par ströbilder från hur dagen såg ut och vad jag gjorde, från tidig morgon till sen kväll!

TITEL Började dagen med att fixa matlådor! Kyckling, lök och paprika stekt i jordnötssmör, juice och soja är min favoritmåltid ^^

TITEL Fortsatte med att dricka kaffe och _äntligen_ plugga lite! Typ en timme blev det innan jag ville röra mig ner mot stan för ett snabbt ärende :)

TITEL David visade att det fanns en strökatt i området som brukade hälsa på och vara såväl hungrig som på lekhumör :D Titta noga så ser ni huvudet å ögonen!

TITEL När mitt ärende i stan var färdigt så kopplade jag av lite snabbt på ett Starbucks och pluggade i 45 minuter till :)

TITEL På väg hem för att invänta Yuki och jag spenderade då ytterligare 45 min med näsan i studieböckerna ^^

TITEL Jag och Yuki tränade mellan 17-18:30 och då hade det hunnit mörkna en del!

TITEL En spännbild efter ett ruskigt skönt träningspass, efter att ha upptäckt att fönstret i mitt rum ger en väldigt stark reflektion ;D

Vem vet vad morgondagen för med sig?? Inte jag i alla fall! XD

Godnatt!

2016-09-23 22:10
Loading Google+ Comments ...